Voorgerechten :
Soepje van ossenstaart met ui en contekaas | €21,90 |
Pasta carbonara met truffel | €24,50 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €23,00 |
Soepje van ossenstaart met ui en contekaas | €21,90 |
Pasta carbonara met truffel | €24,50 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €23,00 |
Rundsvlees volgens aanbod van de slager met gebakken slahart verse frietjes en béarnaise saus
€34,50 | |
Wilde eend met gekonfijte aardappel zoet/zure bloedperzik wilde en schorseneren | €34,50 |
Tarbotfilet met spinazie, risotto en eekhoorntjesbrood | €36,50 |
Dame blanche | €13,00 |
Warm chocoladegebakje met frambozen en vanille-ijs | €14,00 |
Selectie van artisanale hoevekazen | €14,00 |
Crème brûlée met vanille en chocolade | €11,00 |