Voorgerechten :
Pasta van knolselder, pancetta schuimige bouillon met truffel | €23,00 |
Gebakken hondshaai met bloemkoolroom, venkelsalade en yoghurt/dille vinaigrette | €24,00 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €18,50 |
Pasta van knolselder, pancetta schuimige bouillon met truffel | €23,00 |
Gebakken hondshaai met bloemkoolroom, venkelsalade en yoghurt/dille vinaigrette | €24,00 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €18,50 |
Rundsvlees volgens aanbod van de slager met witloofsalade frietjes en vleesjus
€34,00 | |
Lamsfilet met gebakken artisjok, erwtjes, duxelle van champignon en vleesjus met gerookte look | €37,00 |
Gebakken rog met mousseline aardappel, kooltjes en krielaardappel | €35,50 |
Dame blanche | €12,00 |
Warm chocoladegebakje met frambozen en vanille-ijs | €13,00 |
Selectie van artisanale hoevekazen | €13,00 |