Voorgerechten :
Tagliatta van kalf met vinaigrette van pijnboompitten, parmesaan en rucola | €25,50 |
In panko gebakken langoustines met gazpacho | €27,00 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €23,00 |
Tagliatta van kalf met vinaigrette van pijnboompitten, parmesaan en rucola | €25,50 |
In panko gebakken langoustines met gazpacho | €27,00 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €23,00 |
Rundsvlees volgens aanbod van de slager met gebakken slahart verse frietjes en béarnaise saus
€34,50 | |
Kalfs filet pure en krokant gebakken zwezerik met gebakken champignon, broccoli en mille feulle van aardappel | €37,00 |
Gebakken zeeduivel met Bouchot mossel met prei zoete ui en venkel | €36,50 |
Dame blanche | €13,00 |
Warm chocoladegebakje met frambozen en vanille-ijs | €14,00 |
Selectie van artisanale hoevekazen | €14,00 |
Crème brûlée met vanille en chocolade | €11,00 |