Voorgerechten :
Gerookte Oosterschelde paling met rode biet, Granny Smith appel en platte kaas | €26,00 |
Gebakken langoustine met basilicumpesto, bouillon van tomaat en gekonfijte puntpaprika | €31,00 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €19,50 |
Gerookte Oosterschelde paling met rode biet, Granny Smith appel en platte kaas | €26,00 |
Gebakken langoustine met basilicumpesto, bouillon van tomaat en gekonfijte puntpaprika | €31,00 |
Garnaalkroketten met gefruite peterselie | €19,50 |
Rundsvlees volgens aanbod van de slager met witloofsalade frietjes en vleesjus
€33,50 | |
Gevulde kwartel met knolselder ravioli van paddenstoelen en truffel | €32,00 |
Filet van zeebaars met risotto, chorizo en gemarineerde venkel | €38,00 |
Dame blanche | €13,00 |
Warm chocoladegebakje met frambozen en vanille-ijs | €14,00 |
Selectie van artisanale hoevekazen | €14,00 |